O blogu

Drago nam je što ste tu, jer to znači da ste odlučili učiniti nešto za sebe.

Ideja za ovaj blog je nastala kao rezultat potrebe za sagledavanjem, razumevanjem i prihvatanjem čoveka kao jedinstvenog bića, koji je od preterane buke zaboravio na sebe.
Zbog velikog interesovanja za aromaterapiju, odlučili smo da izgradimo aromatični blog, kako bi prijatelji i polaznici naše škole pratili novosti iz oblasti aromaterapeutike i aromakozmetike.
Cilj bloga je takođe upoznati korisnike prirodnije kozmetike o istinama i zabludama koje se kriju u oblasti prirodne kozmetike i aromakozmetike.

                                                                                                                                                                                                                                  Aroma Tea Tim


Ceo život sam opčinjena mirisom, osećam da je to poziv moga duha. 
Ljude, doživljaje i događaje sam uvek pamtila po ličnoj mapi mirisa, pa je logičan sled u mom životu bila aromaterapija.
Nikada nisam pravila razliku unutar podela u aromaterapiji, već sam se trudila da integrišem sve ono najkvalitetnije što oba pravca pružaju. S obzirom da sam koračala  putevima holizma, spoznala sam da aromaterapija ima uticaj na svaki aspekt ljudskog postojanja.
Sve je počelo pre petnaest godina kada sam osnovala udruženje Aroma Tea za razvoj aromaterapije, u svrhu naučnog i empirijskog istraživanja primene i delovanja esencijalnih ulja u cilju lečenja i nege tela, stvarajući holističko okruženje.
Veliki broj polaznika, a sada profesionalnih aromaterapeuta i aromakozmetičara, veliki broj konsultacija, tretmana, kliničkih slučajeva, temelj su i referenca za ideju pokretanja sopstvenog brenda, proizvodnog procesa  i Žiga kvaliteta proizvoda i usluga kojim želimo da se izdvojimo na tržištu kao posebna kategorija prirodne kozmetike i terapeutike.
Vaša Lejla Ljubenković - klinički aromaterapeut
Your browser does not support the canvas element.